woensdag 18 januari 2017

Aquarel van een Keep

Het is vandaag koud buiten, geen zin om er op uit te trekken, in mijn atelier is het lekker warm, en met het afspelen van een cd van Eros Ramazotti ben ik helemaal in de stemming gekomen om een mooie aquarel te maken.

Enige tijd geleden heb ik een aantal potlood schetsen van een keep gemaakt die komen nu goed van pas.

Als het mannetje van de Keep in prachtkleuren is heeft hij een zwarte kop en rug, borst en schouders hebben een prachtige oranje kleur het vrouwtje heeft een rug en kruin die wat bruiner is, de zijkant van de hals en kop zijn grijs van kleur.4 opmerkingen:

Simonne Valenberghs zei

Mooi gedaan.

Gerard Hendriks zei

Dank je wel Simonne, eindelijk krijg ik ook eens reactie op een van de artikelen die ik plaats haha

Marry Bouma-Braakman zei

Prachtig! De nonchalance waarmee je (lijkt)schildert spreekt mij heel erg aan, ik zit mijzelf vaak 'in de weg' omdat het wel moet lukken . Toevalig beland ik op jouw blogspot. Misschien in de toekomst eens een workshop bij je volgen.

Gerard Hendriks zei

Hallo Marry,
dat is een goed idee, zo'n workshop is geschikt voor beginners gevorderden en professionals, in duidelijke kleine stappen doe ik alles voor. In Nederland heb ik dit jaar slechts een workshop in november en deze begint al aardig vol te lopen, de workshops in Belgie zijn volgeboekt maar in Duitsland net over de grens bij Enschede daar zijn nog enkele plaatsen vrij, de Galerie eigenaars die de workshop organiseren spreken ook Nederlands.
Verdere info over de workshops kun je vinden op deze blog.

Vriendelijke groet,
Gerard