dinsdag 16 mei 2017

Bezoek aan Koninklijke Talens

15 mei ben ik met een aantal IWS Holland vrienden naar de Koninklijke Talens geweest om gedachten te uit te wisselen over aquarelverf en nieuwe producten, onze ideeen, wensen en vragen konden we ook kwijt.Na de lunch die ons werd aangeboden kregen we een interessante rondleiding door de fabriek en niet te vergeten door het Top Secret laboratorium.
Er wordt nog veel ambachtelijk gewerkt alleen al daardoor krijg je het gevoel dat er een product van hoge kwaliteit gemaakt wordt. Onvoorstelbaar wat er moet gebeuren voordat zo'n tubetje in de winkel hangt.


Na de rondleiding hebben we nieuwe materialen uit kunnen proberen, ook hebben we bekende aquarelverf merken getest en vergeleken met Rembrandt aquarelverf daaruit bleek (althans voor wat mij betreft) waarom ik zo tevreden ben met mijn keuze voor Rembrandt aquarelverf.
Het was al met al inspirerende dag, meer respect gekregen voor het tubetje aquarelverf en weer een stuk wijzer geworden en hopelijk kan Koninklijke Talens ook met onze suggesties hun voordeel doen.

De kaderleden van IWS Holland; Marco Boer, Gerard Hendriks, Hans Groeneveld en Hannie Rieuwerts, Ida Mager was al weg voordat de foto genomen werd.

Geen opmerkingen: