zondag 27 maart 2016

Nieuws van de Aquarelademie

Drie aquarel docenten delen hun passie

Of je nu voor de lol, vanwege passie of  hobby aquarelleert, het is altijd leuk en interessant om te zien hoe anderen het doen. Vooral als het toppers zijn, want van hen leer je het meeste!

In het 5 minuten durende filmpje zie je 3 docenten van de Aquarel Academie aan het werk en vertellen ze wat aquarel voor hen betekent. Kijk en luister naar Gerard Hendriks, Gerda Mentens en Margo van Vegchel. Geniet ook van het inkijkje in hun atelier.
De link naar de film: https://www.youtube.com/watch?v=7JDDm_WPxec&list=PL6MUq_ZujZyc36TknuvFNXHN4VNTFv1S5&index=12 Nieuwe cursussen op de Aquarel Academie

Er is afgelopen maanden weer hard gewerkt aan nieuwe cursussen. Met trots kondig ik 2 nieuwe cursussen aan op de Aquarel Academie.

Straat en straatleven - Gerda Mentens

Gerda heeft voor de Academie een cursus van 10 lessen gemaakt over de straat en straatleven. Je ziet haar onder andere aan het werk met een scène van de markt, van een café en een station. En er zijn nog 7 demonstratiefilms met andere onderwerpen.

Gerda legt op een leuke en toegankelijke wijze uit hoe zij een straatleven opbouwt en daar figuren in plaatst. Haar schilderstijl is speciaal: ze bouwt een aquarel op vanuit het middelpunt naar de rand. Haar rustige uitleg en aparte stijl maken deze cursus een topper om van te genieten.

Land, lucht en water - Margo van Vegchel

Docente Margo neemt je in deze vrolijke cursus van 6 lessen mee naar het landschap. Via de demonstratiefilms leer je stapsgewijs de basisregels van het schilderen van een landschap en ook hoe je daarmee kunt experimenteren. De cursus gaat ook uitgebreid in op luchten boven en waterpartijen in het landschap. In iedere les staat naast het schilderplezier een techniek centraal.

Je leert onder andere over diepte creëren in een landschap, kleuren voor dichtbij en veraf, wolkenpartijen neerzetten, zonsondergangen, waterrimpels en weerspiegelingen.
Margo's vrolijke duidelijke uitleg en stapsgewijze opbouw, maken van cursus een aangename leerzame ervaring.


Hoe de online Aquarel Academie werkt
Op de Aquarel Academie volg je online lessen van verschillende docenten wanneer je maar wilt en je kunt de demonstraties zo vaak herhalen als je maar wilt. Je kijkt de docent op de vingers, ziet hoe de verf vloeit en krijgt er direct uitleg bij. Naast de demonstratie-films zijn er nog documenten met tekst en foto’s en opdrachten die je verder helpen. Deze kun je uitprinten.


Probeer nu de gratis proefles
Probeer zonder verplichtingen de gratis proefles. Beslis daarna of de Aquarel Academie iets voor jou is.

Word je voor 10 april lid van de Academie, dan ontvang je gratis 10 kunstkaarten van 3 Academiedocenten in cadeauverpakking (niet bij de proefles). Deze kunstkaarten zijn exclusief en dus niet te koop!

We willen graag dat je tevreden bent. Dus voor de Academie geldt na het lid worden 30 dagen lang: niet goed, laat het ons weten, dan krijg je je geld terug en schrijven we je weer uit!

Dus neem zonder risico een kijkje op www.AquarelAcademie.nl  en meld je aan voor de gratis proefles of schrijf je in als lid.


Tot ziens op de Aquarel Academie.

Geen opmerkingen: